
Incrediente:
1 pachet de unt
100-150g nuca de cocos
150g zahar praf
200g lapte praf
150g migdale (in fiecare rafaelo va fi o migdala)
1 pliculet zahar vanilat
50 gr napolitane (simple sau cu vanilie)
Mod de preparare:
1. Se marunteste untul si se amesteca impreuna cu zaharul pudra si vanilat pana se omogenizeaza.


2. Se adauga celelalte incrediente: aprox 50-60g nuca de cocos, cateva napolitane sfaramate, laptele praf si se amesteca pana se obtine o masa compacta.


3. Se lasa cca 30 min la frigider apoi se formeaza Raffaello facand niste bile din compozitie, punand in mijloc o migdala si rostogolindu-le in restul de nuca de cocos.
4. Cu putina rabdare veti obtine un platou de mingiute foarte gustoase.
Pofta Buna !
n-ai fi facut si tu asa ceva de revelion
ReplyDeletesa mancam si noi ..sa colcaie