Timp de preparare: 1 ora.
Incrediente (pentru 4 persoane):
- 5 cartofi medii
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gras (rosu sau verde)
- 6 oua
- patrunjel
- sare , piper
- 20-30 g cascaval ras
se curata cartofii si se taie rondele pe latime (de aproximativ 0.5 cm grosime)- cartofii se prajesc putin in ulei pana devin usor aurii
- ouale se bat cu telulu, se adauga sare, piper si patrunjel proaspat tocat
- intre timp se calesc ceapa impreuna cu ardeiul, la final adauganduse si rondelele da cartofi prajite
- amestecul obtinut mai sus se aseaza intr-un vas yena tapetat cu unt de marime potrivita
- ouale batute sa adauga la final dupa care vasul se pune la cuptor (incins in prealabil) 15-20 minute cu focul potrivit
- inainte cu 2-3 minute de a scoate tortilla din cuptor se presara cascavalul ras.
Pofta Buna!
si eu vreau o felie :) nu treceti pe la mine cu o portie?:)
ReplyDelete