Incrediente:
- 7 oua (1 ou este folosit la maioneza)
- 1/4 cutie mica de pateu de porc sau de pui
- 2 castraveti murati potriviti
- 3 bucati de gogosar murat
- ulei pt maineza (cca 50 ml)
- patrunjel verde
- Ouale se fieb tare (mai putin cel pt maioneza), se racesc, se curata si se taie in doua pe lungime
- Se scoate galbenusul din fiecare ou si se piseaza foarte bine intr-un castron.
- Se adauga patrunjel taiat marunt, pateul, sare dupa gust si castravetii bine maruntiti, si se omogenizeaza.
- Jumatate din maioneza pregatita din oul nefiert se adauga peste amestecul de galbenusuri.(compozitia astfel obtinuta nu trebuie sa fie foarte moale)
- Se umplu jumatatile de ou cu compozitia optinuta
- Se orneaza cu maioneza ramasa, gogosar si patrunjel
- Inainte de a fi consumate este indicat sa fie lasate la frigider cca 1 - 1,5 ore.
Pofta buna!
Sunt f bune si asa.Ca si alternativa -daca lipseste pateul- amestec galbenusurile cu maioneza si tarhon marinat taiat marunt
ReplyDelete