Home Made Pizza cu aluat fraged si subtire

Sunday, January 9, 2011



Pentru aluat aveti nevoie de:
  • 200 ml Bere
  • 3 linguri de ulei
  • 500g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
Pentru topping puteti folosi tot ce va doreste inima insa un ingredient obligatoriu pentru o pizza reusita este mozarella sau cascaval :). Eu am folosit ketchup, cascaval ras, sunca, salam de sibiu, ciuperci proaspete, ardei, rosii, masline si gorgonzola, ceapa.

Prepararea aluatului: se amesteca toate ingredientele si se framanta pana se obtine o compozitie elastica care se ia de pe degete. Se lasa apoi la dospit la loc caldut cca 1 ora. Din aluat se pot face 3 pizza iar ca si tips, aluatul este foare usor de intins direct in tava dupa ce ati pudrat niste faina in ea.

Aluatul l-am uns cu ketchup iar apoi am asezat toppingul incepand cu cascavalul ras.



Pofta buna!!

No comments:

Post a Comment