Usor de facut insa dureaza destul de mult pentru a obtine fragezimea optima.
Ingrediente:
- Coaste de porc
- zahar brun
- paprika 3-4 linguri in functie de cate coaste avem
- sare
- piper, coriandru, oregano si orice alte condimente merg cu carnea de porc uscate si macinate
- coastele se curata de pielite si se portioneaza costele astfel incat sa ramana bucati cu cate 2 oase
- se sareaza si se ung cu ulei de masline
- intr-un bol se amesteca paprika, zaharul si celelalte condimente
- se tavalesc coastele in amestecul de condimente pana obtinem o glazura rosie pe carne
- se dau la cuptorul preincalzit la 150 grade C si se tin cca 2- 2 si 1/2 ore.
- la final se pot intoarce pe partea cealalta pentru a se rumeni in intregime. Pentru rumenire eu le las 5 minute in cuptor cu ventilatorul la o temperatura in jurul la 200 grade
Pofta Buna!
No comments:
Post a Comment