Coaste de porc la cuptor (spare ribs)

Sunday, May 26, 2013



Usor de facut insa dureaza destul de mult pentru a obtine fragezimea optima.



Ingrediente:
  • Coaste de porc
  • zahar brun
  • paprika 3-4 linguri in functie de cate coaste avem
  • sare
  • piper, coriandru, oregano si orice alte condimente merg cu carnea de porc uscate si macinate
Mod de preparare:
  • coastele se curata de pielite si se portioneaza costele astfel incat sa ramana bucati cu cate 2 oase
  • se sareaza si se ung cu ulei de masline
  • intr-un bol se amesteca paprika, zaharul si celelalte condimente
  • se tavalesc coastele in amestecul de condimente pana obtinem o glazura rosie pe carne
  • se dau la cuptorul preincalzit la 150 grade C si se tin cca 2- 2 si 1/2 ore.
  • la final se pot intoarce pe partea cealalta pentru a se rumeni in intregime. Pentru rumenire eu le las 5 minute in cuptor cu ventilatorul la o temperatura in jurul la 200 grade
Se pot servi cu cartofi la cuptor. Eu prefer cartofii la cuptor in untura de rata.

Pofta Buna!


No comments:

Post a Comment